på en ö någonstans;

Ligger just nu sängen. Har jobbat sedan i måndags och min kropp är helt slut, har tillsammans med fyra andra tjejer målat tre korridorer, en hylla, två lådor och tusen plankor.
Imorgon ska jag fira midsommar här på notholmen. Vi kom hit runt sju, det första jag gjorde var att gå till min favoritplats vid fyren och satte mig och läste. Älskar att titta ut över vattnet, se alla båtar åka förbi, lyssna på musiken som spelas på restaurangen på andra sidan vattnet, eller bara läsa och lyssna på vattnet.

slappar;


Tittar på Harry Potter under täcket. Ska till Notholmen imorgon och börjar jobba på måndag. Jag skulle egentligen till grönalund idag, men det regnar så det blev inte så.
Nu ska jag äta något, sedan titta på mer Harry Potter.

i don't wanna follow death and all his friends;

Avslutar det här läsåret med en skolavslutning där det regner och åskar. Åt lunch med mina vänner på stan och köpte en grå tjocktröja innan det.
Den kommande vecka ska det regna, vilket jag finner otroligt bra. Vill inget hellre än att gömma mig under täcket med en bok och en kopp te, eller sitta under ett altantak med en mysig tjocktröja på mig. Orkar inte med sommarvärmen som alla verkar njuta av, själv njuter jag inte att av att bli grillad levande. 

i hennes sovrum;


du frågar vilken dag
vilken dag det är idag
och jag svarar jag vet inte
jag vet inte vilken dag det är idag

så du frågar vilken månad

vilken månad vi har nu
men jag svarar jag vet inte
jag vet inte vilken månad vi har nu

så du frågar vilken årstid
vilken årstid är det nu
och jag svarar det är sommar
det är sommar det är sommar vi har nu

RSS 2.0