vad som hänt i april;

Dansat med fina vänner och fransmän
Tagit farväl av mina franska vänner som jag aldrig mer kommer att träffa
Varit på två Håkan Hellström konserter
Köpt åtta stycken böcker
Varit lite småkär i Blaine från Glee
Köpt finaste klänningarna
Letat efter något att ha på min när jag konfirmerar mig
Läst sju stycken böcker som alla handlat om vampyrer
Haft det fint med mina vänner
Klippt lugg på mig själv
Legat hemma och läst istället för att fira valborg
Och lyssnat på det härdu kommer nog aldrig mer vara min vän, det var för längesen;

Den senaste tiden har jag mest lyssnat på Veronica Maggio, chillat och haft det underbart. Igår var jag på Håkan Hellström med Matilda, det var underbart och jag kommer aldrig tröttna på Håkan.
Imorgon ska jag gå på stan med mina vänner och nu så ska jag nog läsa. Älskar att gosa i sängen med en bok.

jag är så svag, ger dig en kram;


f; weheartit.com

jag dansar men jag känner ingenting alls;


det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder;

Om en halvtimme ska jag dra till min morbror och moster för att fira påsk. Det här påsklovet har varit väldigt fint, har sett Håkan Hellström, gått på promenader, varit med mina flickor, hängt vid maren, läst ut tre böcker och idag har jag mest läst och legat i sängen under mitt fårtäcke.
Har fått en liten crush på Dimitri i vampire academy, blev så ledsen när han blev strigoi. Ville knappt läsa den fjärde boken, men jag läser den ändå.
Lyssnar mest på det här och det här när jag inte läser eller sover.


minnen av aprilhimlen + winnerbäck;

Bländas av trafikljus i bilen påväg hem. Håkan Hellström spelade underbara låtar, hade lite kontakt med honom och som pricken över iet så kom Lars Winnerbäck ut och sjöng För sent för edelweiss med Håkan, en underbar kväll.
Det var bara jag, mina föräldrar, ett par bakom mig och en kvinna brevid mig som var pepp på min sida, alla andra satt uttråkade och tittade på under alla låtar förutom Känn ingen sorg för mig Göteborg. Segt, men ändå underbart.

Längtar till den 28onde då jag har ståplats och ska gå med Matilda.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger;

Om ett litet tag så sätter jag mig i bilen och åker till cirkus, där ska jag äntligen få se mannen i mitt liv igen. Det var allt för länge sedan som jag fick höra hans röst.
Trots att jag har sittplats för första gången på en Håkan Hellström konsert så kanske det blir lyckat, kan iallafall hoppas.

första gången;

Eftersom att jag här är mitt första blogginlägg här så täntke jag att jag skulle skriva lite om mig själv.
Mitt namn är Ebba, när jag föddes hade mina föräldrar diskuterat om namn som tex Tess men så blev det såklart inte. Jag är femton år och har bott i Södertälje hela mitt liv, och så ska det troligen inte förbli.
Jag går på en väldigt liten skola, min kompis Elin som bor i Stockholm var på besök i min skola en gång och hon  tyckte vår skola såg ut exakt som ett dagis. Det stämmer ganska bra eftersom att i min skola så är vi barn från sex år upp till sexton i samma rum. Det låter helkonstigt och utomstående bruka ofta inte fatta någonting när jag försöker förklara om min skola.
Jag har ett gäng med väldigt fina vänner, som också är ganska konstiga. Vi har gått i samma klass sedan vi började grundskolan förutom Matilda, men vi älskar henne lika mycket ändå.


RSS 2.0