i struggle to find any truth in your lies;In these bodies we will live, in these bodies we will die
And where you invest your love, you invest your life


"hogwarts will always be there to welcome you home" - J.K. Rowling


Har nu tittat på den sista Harry Potter-premiären, önskar av hela mitt hjärta att jag var där och fick se min favorit författare och alla underbara skådespelare.
Onsdagen den 13 juli 20:00 ser jag sista Harry Potter-filmen med min familj. Till och med min mamma erkänner att det kommer bli lite sorgligt när det är slut. (Tycker dock att det kommer bli mer än sorgligt, Harry Potter har ju varit en del av mitt liv i tolv år nu.)
Sitter just nu och twittrar med en av mina vänner om hur stort Harry Potter är, för det har det verkligen varit. Jag kommer ihåg på bussen till flygplatsen i Frankrike då större delen av min klass satt och pratade om Harry Potter medan solen gick upp utanför fönsterna, vi försökte (och försöker fortfarande) lista ut vilka som platsade i vilket elvhem och hade värsta Hogwartsångesten. Och jag kommer ihåg alla julhelger min mamma läste Harry Potter-böckerna för mig och min brorsa i mammas och pappas stora säng tills det var dags att sova.
Det finns nog inte ord nog för att beskriva hur mycket jag älskar Harry Potter.


now my feet won't touch the ground;


hör du ljudet av juli därutanför?

Kan inte riktigt förstå att det redan är juli, för mig hann juni knappt börja.
Sedan jag gick på sommarlov den femtonde har jag tillbringat två helger på en ö vid mörkö, vardagarna har jag spenderat med att måla väggar och möbler, skrubbat golv och läst.
Nu väntar jag bara på Pottermore, Deathly hallows 2 och att få åka på bilsemester.
Juni-musik


RSS 2.0